Volledige ontzorging van klantcontact

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de output van jouw klantcontact.

Volledige ontzorging van het klantcontact center; dat is wat FINTREX biedt met het Sourcing Traject. Wij nemen de verantwoordelijkheid als het gaat om de output van jouw klantcontact.

Insourcing

Met onze Managed Insourcing (MI) flexoplossing ligt de recruitment van de ideale medewerkers, opleiding, aansturing en ontwikkeling van deze medewerkers volledig bij FINTREX en nemen wij de eindverantwoordelijkheid voor de output van het klantcontact. De afdeling en de klantcontact specialisten worden overgenomen door FINTREX en het FINTREX MI team voert haar dienstverlening op locatie van de partner uit. De klantcontact specialisten staan op contract bij FINTREX en wij zijn in staat om een geheel of gedeeltelijk nieuw team te werven en op te leiden. Indien gewenst, ontwerpt de FINTREX Academy een op maat gemaakte opleiding.

Outsourcing

Outsourcing onderscheidt zich ten opzichte van Insourcing door het klantcontact center naar FINTREX te halen. Wij nemen net als bij Insourcing het gehele klantcontact over maar dit doen wij niet op locatie van onze partners, maar bij één van onze locaties. FINTREX heeft in Nederland verschillende locaties waar wij het klantcontact center van de partner kunnen onderbrengen. Het volledig ontzorgen en de verantwoordelijkheid wat betreft de output van jouw klantcontact ligt in dit geval ook bij FINTREX.

Academy

Wanneer je kiest voor een Insourcing of Outsourcing traject bij FINTREX, schakelen wij onze FINTREX Academy in. FINTREX beschikt over een eigen Academy welke verantwoordelijk is voor alle opleidings- en ontwikkelbehoeften bij een partner. In overleg met de partner ontwikkelen wij een op maat gemaakte e-Assessment en opleiding/training. FINTREX vindt het belangrijk dat een flexkracht zich blijft ontwikkelen, ook gedurende de inzet. Wij zijn in het geval van een Insourcing of Outsourcing traject verantwoordelijk voor de output en op deze manier waarborgen wij de kwaliteit.

  • UITZENDEN

  • ACADEMY