FD Gazellen Award het podium voor de voltallige nieuwe directie van FINTREX

Twee opeenvolgende jaren won FINTREX de gouden FD Gazellen in de regio West. Dit jaar was FINTREX genomineerd in de categorie “Groot” en werden de winnaars op 14 november bekend gemaakt tijdens de FD Gazellen Awards in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Uiteindelijk eindigde FINTREX op een 4e plaats, een mooi podium voor de twee nieuwe directieleden.

De prijs werd dit jaar namelijk niet alleen in ontvangst genomen door de twee oprichters van FINTREX; Robin Jansen (CEO) en Martijn Herfkens (CCO) , maar zij deden dit samen met de twee kersverse directieleden Boris Wachters (Chief Sourcing Officer) en Eelco Bruinsma (Chief Financial Officer).

“Uiteraard zijn wij ontzettend trots om te kunnen zeggen dat wij vierde zijn geworden in de categorie groot, net achter andere Rotterdamse bedrijven zoals Coolblue, maar stiekem zit het wel in het DNA van FINTREX om alleen tevreden te zijn met een eerste plek”, aldus nieuw directielid Boris Wachters.

 V.l.n.r. Boris, Eelco, Robin en Martijn

Robin Jansen: “Dit gevoel overheerst in alles wat FINTREX doet. Om dit te bereiken zijn wij als FINTREX continu op zoek naar de juiste mensen met dezelfde doelstellingen en ambities. We zijn er trots op dat we Boris en Eelco mogen verwelkomen binnen de directie. Met hun expertise,  ervaring en niet te vergeten een niet te temmen drive en energie, versterken zij absoluut ons team en gaan we altijd voor de eerste plek!”

Boris Wachters is momenteel nog executive manager Contact & Service bij Nationale-Nederlanden en werkte daarvoor lange tijd bij ING, waar hij o.a. directeur van de contact centers en manager internet was. Per 01 januari 2018 zal Boris de Sourcing Divisie, een van de snelst groeiende takken binnen de organisatie, gaan aansturen.

Eelco Bruinsma is reeds gestart (per 01 november 2017) bij FINTREX en was voorheen werkzaam als CFO bij onder andere Danone, ECCO, DIT Personeel en IZICO. Wat hem vooral kenmerkt is dat hij los van data een sterke brug weet te slaan tussen cijfers en mensen. In zijn rol als CFO zal hij de Finance Divisie gaan aansturen en van hieruit de Business van de nodige impulsen voorzien op het gebied van o.a. Big Data.

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er zijn 4 regio’s (Zuid, Oost, Noord en West) en 3 categorieën (klein, middelgroot en groot). FINTREX is in 2017 op de 4e positie geëindigd in de regio West (Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland) in de categorie “groot”.