Netwerkevenement Havenstad Haringparty ‘Maatjes in klantcontact’ groot succes

ROTTERDAM – Binnen de klantcontact branche neemt de krapte op de arbeidsmarkt flink toe. Hierdoor is het moeilijk om goed personeel aan te trekken en is het dan ook van groot belang dat mensen uit de branche elkaar blijven opzoeken, ontmoeten en kennis met elkaar delen. FINTREX en Hoffelijk organiseerden daarom op 28 juni gezamenlijk de Havenstad Haringparty, een netwerk evenement waarbij meer dan 250 vakgenoten uit de klantcontact branche aanwezig waren.

Het netwerkevenement de Havenstad Haringparty ‘Maatjes in klantcontact’ werd voor de tweede maal georganiseerd bij de ‘Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas’ aan de Veerhaven in Rotterdam. “Mensen komen niet alleen voor het mooie weer en de lekkere haring, maar omdat ze echt met elkaar in contact willen treden,” aldus Wesley van ’t Hof van Hoffelijk. “Je ziet dat er kennis wordt gemaakt, er concrete deals worden gesloten en ook dat er vervolgcontacten uit komen.”

De zonnige editie van de Havenstad Haringparty was de perfecte gelegenheid om bij te praten met oude bekenden, maar ook om kennis te maken met nieuwe ‘maatjes’ en zo gedachten met elkaar te wisselen. Daarbij kon men genieten van de live muziek van The Jazz Kings en het prachtige uitzicht over de Maas. “Het is altijd mooi om met andere ondernemers te spreken,” geeft Rutger Boxman van de Rabobank aan. “Een netwerk versterkt elkaar en je wordt uiteindelijk ook beter van elkaar.”

Mochten professionals werkzaam in de klantcontact branche in het vervolg uitgenodigd willen worden voor dergelijke evenementen, dan kan er contact worden opgenomen met FINTREX.