CCMA AWARDS – Manager of the Year 2018: de 4 finalisten zijn bekend!

Er kwamen de afgelopen maanden ruim 80 nominaties binnen bij de organisatie van de CCMA Awards 2018. Na een eerste selectieprocedure bleven er 10 genomineerden over. Afgelopen woensdag gingen deze halve finalisten met elkaar de strijd aan tijdens een live-jury moment.

De jury van de CCMA Awards beoordeelden eerst online vragenformulieren, om vervolgens de geselecteerde nominaties een jurybezoek te brengen. Woensdag 5 september vond vervolgens de spannende halve finale plaats bij Plantronics in Hoofddorp, waar alle kandidaten de kans kregen om hun persoonlijke verhaal te pitchen. De persoonlijke verhalen vanuit het thema The Story of the Future en de scherpe vragen van de jury hebben geleid tot 4 finalisten:

  • Cécile Engelsma – Rochdale
  • Eveline Erkelens – Vacanceselect
  • Ankie Straathof – de Bijenkorf
  • Rob Krijgsman – APG

Juryvoorzitter Bart Boere: “Het was een bijzondere halve finale met vooral mooie en persoonlijke verhalen. De keuze voor een top 4 was lastig, vooral omdat al deze genomineerden klantcontact echt op de kaart hebben gezet. Op een eigen manier, maar allen met veel passie voor zowel de klant als de medewerker. De uiteindelijke vier finalisten maakten op ons de meeste indruk vanwege hun realisatievermogen binnen branche waarin klantcontact niet altijd noodzakelijk.”

De 4 finalisten gaan zich nu opmaken voor de finale, welke plaatsvindt op woensdag 3 oktober in Fort Altena te Werkendam. Het CCMA Awards Galadiner is een exclusieve aangelegenheid en op uitnodiging. De finale is ook te volgen via een livestream.