Wij halen het beste uit mensen

Academy

De Academy is verantwoordelijk voor alle opleidings- en ontwikkelbehoeften binnen onze organisatie. De focuspunten van de Academy zijn het e-Assessment, Wft opleidingen, maatwerk opleidingen en interne opleidingen.

e-Assessment

De FINTREX Academy is al betrokken bij nieuwe medewerkers vanaf het selectieproces. Tijdens de selectie wordt er een e-Assessment afgenomen bij kandidaten waardoor we kunnen bepalen of zij over de juiste competenties en vaardigheden beschikken om de functie naar behoren uit te kunnen voeren. Behoefte aan een e-Assessment op maat? Dan kan de Academy dit ontwikkelen.

Wft opleidingen

Flexkrachten die starten bij één van onze opdrachtgevers in de financiële sector beginnen met het behalen van één of meerdere Wft diploma’s. De Academy meldt de studenten aan, begeleidt ze inhoudelijk tijdens hun traject, faciliteert de training, plant de examens in en zorgt voor de administratieve afhandeling hiervan.

1100
Medewerkers opgeleid 2017
200
Medewerkers in opleiding
900
Medewerkers Permanent Actueel

Maatwerk opleidingen

Bestaat de gewenste opleiding nog niet? Dan bouwt de Academy deze opleiding zelf. Zo kunnen we voor al onze partners trainingen op maat aanbieden. De FINTREX Academy komt deze training graag op locatie verzorgen, of bouwt indien gewenst een e-Learning module. Wanneer specifieke kennis is vereist zal de Academy hiervoor een externe partij inschakelen.

THE AMBITIOUS RULE THE WORLD

Interne opleidingen

Uiteraard is het van groot belang dat ook onze interne FINTREX medewerkers over actuele kennis en vaardigheden beschikken. De Academy zorgt dan ook voor een FINTREX Onboarding programma en vakinhoudelijke workshops waardoor elke interne medewerker aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling kan werken.

  • UITZENDEN

  • SOURCING