OVER FINTREX

Optimaliseer uw digitale klantcontact vanuit het hart

OVER FINTREX

FINTREX is uw sourcing partner in digitaal klantcontact. Onze dienstverlening brengt flexibele arbeid (W&S, Uitzenden, Detachering, Flexpools) samen met facilitair klantcontact (Outsourcing, Insourcing).

Wij zijn een jonge, ambitieuze en landelijk opererende organisatie met Rotterdamse roots. Aanpakken en hard werken zit in ons DNA. Iedere dag zetten onze mensen alles op alles om het vak klantcontact te verbeteren. Vanuit het hart, continu op zoek naar vernieuwing en een niet te temmen drive. Al twee jaar op rij zijn wij door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot Gouden Gazelle (snelst groeiende bedrijf van Zuid-Holland) en gaan wij door het vuur voor onze partners.

Wij leveren altijd de gevraagde inspanning, maar gaan uitsluitend voor het resultaat. FINTREX flexibiliseert en optimaliseert klantcontact afdelingen en organisaties. Digitaal is daarbij de norm, human skills ons onderscheidend vermogen.

De FINTREX aanpak: amplifying your impact on Customer Relations!

Vaak verschilt de Customer Experience van de klant met de Contact Experience van de organisatie. In plaats van afzonderlijk aan de 3 knoppen te draaien, legt onze aanpak de verschillende modellen over elkaar heen. Resultaat: Amplifying your impact on customer relations!

Maak kennis met ons team

Join the team

Heb jij genoeg ambitie om bij ons te komen werken?

Administratie

Op zoek naar ons postadres, KvK-nummer of bankgegevens?

Contact opnemen?

Op onze contactpagina vind je alle relevante informatie.