CO-SOURCING

Creeër de ideale mix voor optimaal digitaal klantcontact

Co-sourcing

Digitaal klantcontact is een kerncompetentie binnen uw organisatie. Gezamenlijk richten wij de voor u Optimale Sourcingmix in. Uitzenden, detacheren, Flexpool beheer in combinatie met Insourcing en/of Outsourcing behoren daarbij tot onze mogelijkheden.

Samen de optimale klantcontact-mix creëren

In uw organisatie neemt digitaal klantcontact een centrale positie in als schakel tussen én met Marketing en Sales. U wilt gebruik maken van verschillende vormen van flexibiliteit, maar wilt geen concessies doen aan kwaliteit. FINTREX maakt graag samen met u een maatwerk oplossing, waarin alle wensen en eisen terug komen. Uitgangspunten in ieder maatwerktraject zijn; maximale flexibiliteit, de beste kwaliteit en scherpe tarieven. Wij kunnen recruitment kanalen voor u inrichten die resulteren in de plaatsing van uitzendkrachten of gedetacheerde specialisten. Wij kunnen deze medewerkers ook bundelen in een Flexpool, waarin wij ook de planning en (intraday) traffic voor ons rekening nemen.

Klantcontact kweekvijver

Onderdeel van een Co-source partnership is dat we gezamenlijk met uw eigen (klantcontact) organisatie kijken naar de beste oplossingen. Hierbij maken wij de brug tussen onze flexibiliteit naar uw duurzame en bestendige toekomst. Door het inrichten van een klantcontact kweekvijver-model creëren we doorstroommogelijkheden. HR ontwikkeling staat hierbij centraal. U heeft hierbij alle voordelen van onze recruitment en flexibiliteit, maar ook de voordelen van een goed loopbaantraject voor de klantcontact specialisten.

FINTREX e-assessment

Ieder partnership start met de juiste medewerker op de juiste plek. In ons W&S traject maken wij gebruik van een zelf ontwikkeld Klantcontact E-Assessment, een online competenties & vaardigheden test.

Referenties / Cases

FINTREX heeft 3 contracten met Achmea:
1. Mantel contract uitzenden over alle labels heen
2. MI contracten met de verschillende labels
3. Een joint venture met KCS (100% dochter van Achmea)

Meer informatie?
Neem contact op met Ingrid van der Kruk
ivdkruk@fintrex.nl
06 – 291 895 88

MI partner
3 locaties
360 medewerkers
17 TM’s
3 MI Managers
KPI’s: AHT + NPS + FTR

Meer informatie?
Neem contact op met Ivy Monster
imonster@fintrex.nl
06 – 528 984 18